Samenwerkingen

Ideal of Sweden: Black Friday week + kortingscode

Op dit moment hebben veel bedrijven black friday deals: een aantal bedrijven stunten de hele maand al.
Maar er is 1 bedrijf waar ik zelf al jaren heel blij mee ben en die ook een geweldige black friday deal heeft.

 

Ideal of Sweden is een merk wat ik zelf al jaren gebruik voor mijn hoesjes maar ook voor de screenprotectors.
Enkele jaren geleden werkte ik in een winkel van een de grootste providers van Nederland. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met Ideal of Sweden.

De producten zijn van enorm goede kwaliteit, 1 van mijn hoesjes is 5 jaar geleden aangeschaft en inmiddels nog steeds in gebruik. Dat is ook de reden dat ik het fijn vind dat ik ambassadeur voor ze mag zijn. Ik gebruik de producten al een behoorlijke poos en sta er ook 100% achter. Dit laatste trouwens is altijd mijn drijfveer voor waarom ik wel of niet een samenwerking aan zou gaan.

 

Terug naar die black friday deal: Ideal of Sweden heeft nu 50% korting op alles op hun website in combinatie met onze code BBHUMMELBF! Hoesjes, screenprotectors, tassen, flessen, echt alles. Koop bijvoorbeeld een mooi nieuw hoesje voor onder de boom. Of zo’n mooie clutch, handtas of een paar screenprotectors!
Ikzelf kocht een nieuw hoesje met de bijpassende Qi oplader.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *