Samenwerkingen

De mamma ketting: het ideale cadeau vind je bij Kaya Sieraden

Al een tijdje was ik op zoek naar een mooie ketting met een gepersonaliseerde hanger. Ik had er wel 1, maar dat is er 1 met maar 1 naam. Aangezien we graag zwanger willen worden van ons 2e kindje, wilde ik graag een hanger waar ik Jonathan z’n naam op kon laten zetten, maar waar in de toekomst ook een naam aan toegevoegd kan worden.

Ik kwam een oproep tegen voor een samenwerking met Kaya sieraden en bij hun vond ik wat ik al tijden zocht!

 

Kaya Sieraden is dé webshop voor al je gepersonaliseerde sieraden.

Kaya Sieraden begon zo’n 10 jaar geleden met de moeder-dochter-armbanden: een leuke set van 2 armbandjes om als moeder te dragen met je dochter.

Inmiddels is het bedrijf zo gegroeid dat ze nog veel meer keuze hebben: sieraden voor jong en oud en voor elke gelegenheid.

 

Het mooiste van Kaya Sieraden is de eindeloze mogelijkheid om je gekozen sieraad te personaliseren. Zo kun je kiezen voor een zelf gekozen tekst om te laten graveren, maar je kunt ook een vingerafdruk laten graveren. Je kunt er terecht voor een kraamcadeau, voor een babyshower, communie, vaderdag, moederdag, noem maar op! Voor elk moment heeft Kaya Sieraden iets voor jou!

 

 

Ik mocht een ketting met hanger uitkiezen en koos uiteraard een van de mamma sieraden. Daar vond ik precies wat ik al die tijd al zocht.

Ik koos voor een staafje met een simpele ketting. Op de voorkant heb ik Jonathan laten graveren. Wanneer we dan dus in de toekomst ons 2e en eventueel 3e kindje mogen verblijden, kunnen hun namen ook nog toegevoegd worden.

De ketting en hanger zijn van echt zilver, eerdere kettingen moesten verplicht af met het douchen, maar dat hoeft dus gelukkig met deze ketting niet.

Ik koos voor deze ketting vanwege de optie om nog uit te breiden qua gravure in de toekomst. Ook koos ik deze omdat ik hem stoer vind, hij is echt perfect voor mij wat betreft mijn stijl qua sieraden: “less is more”.

 

 

De ketting kwam binnen in een onwijs mooi klein doosje en zelfs in het doosjes zat hij nog verpakt.

Alles om er dus voor te zorgen dat je ketting geen schade toegedaan wordt door de verzending – en dan uiteraard vooral de verwerking bij de post.

De verpakking is naar mijn mening echt ideaal als je bijvoorbeeld iets wilt bestellen om cadeau te geven.

 

Dus ben jij nog op zoek naar een mooi gepersonaliseerd cadeau? Alvast voor moederdag of een verjaardag? Ga dan zeker naar Kaya Sieraden.

Ga bijvoorbeeld voor een van de mama kettingen, een armband om te dragen met je dochter of vriendin of voor iets heel anders!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *