Samenwerkingen

Abel bakt: de lekkerste boterkoek of brownies via de brievenbus!

Onlangs kregen wij van Abel bakt een onwijs lekker brievenbuspakketje in de bus.

Nou zul je denken: “Een lekker brievenbuspakketje?” Jazeker! In dit pakketje zat namelijk een boterkoek speciaal gebakken door Abel!

Abel Bakt is een bakker die al 50 jaar ervaring heeft en sinds de pandemie ook online is gaan verkopen en dan juist via de brievenbus.

 

Bij Abel bakt kun je namelijk heerlijke brownies en boterkoek bestellen dat via de brievenbus geleverd wordt.

Heel handig als je bijvoorbeeld niet thuis bent en je weet dat je visite gaat krijgen die je wel iets lekkers bij de koffie wilt serveren. Of uiteraard gewoon zomaar omdat je er gewoon zin in hebt en zelf iets lekkers bij de koffie/thee wilt.

Of nog leuker! Om cadeau te geven, misschien wel voor Valentijnsdag, voor een verjaardag of om iemand een hart onder de riem te steken.

 

De boterkoek is er in 2 versies, namelijk de reguliere boterkoek en de vegan boterkoek. Deze laatste is gebakken met plantaardige boter en is ook lactosevrij!

De brownies komen er in 3 varianten die allen vegan zijn: de standaard brownie en met de smaken oreo en walnoot.

 

Wij kozen zelf voor de traditionele boterkoek, we zijn hier erg gek op en wilden dus graag testen hoe het zou smaken als het via de post en brievenbus kwam.

Zoals je ziet kwam het onwijs leuk verpakt binnen! Met een beschrijving er ook bij hoe je dit de boterkoek het beste bewaard.

De boterkoek wordt verzonden in een aluminium bakje – waarin je hem dus ook kunt bewaren – zodat ze onderweg niet beschadigen en zo vers mogelijk blijven.

 

Maar wat vinden wij nu zelf van deze boterkoek?

De boterkoek smaakte echt enorm lekker! Direct na het maken van de foto’s hebben we een stukje gegeten met een kop koffie. Er is eigenlijk maar 1 zin die beschrijft waar de boterkoek naar smaakt: het smaakt naar meer!

Zelf merkten we ook wel degelijk verschil in de boterkoek die we van Abel Bakt ontvangen hadden en die uit een supermarkt. De boterkoek van Abel Bakt is veel milder in de boter smaak, minder machtig dus.

Voor ons is deze boterkoek dus echt een aanrader! Heerlijke boterkoek die ook nog eens leuk verpakt in huis komt.

 

Wil jij nu ook zo’n boterkoek of juist de brownies bestellen?

Met onze kortingscode famhummel10 krijg je 10% korting op je aankoop! Code geldig tot en met 28 februari 2022.

Wil je er nou een winnen? Ga dan naar onze instagram te gaan voor de winactie!

 

Zeker bestellen dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *