Samenwerkingen,  Samenwerkingen

Toy2: de ideale oplossing om speelgoed te combineren

Al enige tijd hebben we een mooie voorraad Duplo in huis. Ook hadden we voor Jonathan een houten treinset in huis, deze laatste van de Ikea.

Onwijs leuk speelgoed, waar hij heel leuk mee kan spelen. Maar ik wilde graag wat meer.

We keken ook naar de trein van duplo, maar wat zonde eigenlijk als je al speelgoed van een trein hebt.

Online kwam ik Toy2 tegen, zij boden voor mij de oplossing waarmee je duplo combineert met je houten treinset.

Toy2 verkoopt verschillende pakketten met track connectors. Deze connectors zorgen er dus voor dat jij je duplo en je houten treinset samen kunt combineren!

De connectors bevestig je op je duplo, de onderkant heeft namelijk dezelfde aansluiting als een duplo blokje.

Aan de bovenkant van de connector heb je een aansluiting voor je rails. Op deze manier kun je er dus voor zorgen dat je treinbaan niet alleen nog plat op de grond ligt, maar ook de lucht in gaat.

De lucht in, terug naar de grond, weer terug de lucht in. De creaties zijn eindeloos, zolang je je fantasie maar de volledige vrijheid geeft.

 

Voor ons zoontje van 2 is de treinbaan en zijn duplo los van elkaar al een onwijs leuke speel ervaring! Hij geniet er van en bouwt ook de treinrails al aan elkaar. Het combineren van de track connectors om het rails ook omhoog te laten gaan, daar is hij natuurlijk nog iets te jong voor.

Voor ons zoontje bouwen dan in de avond een nieuwe baan, waar hij de komende dagen dan mee kan spelen.

En eerlijk: het voelt toch echt weer even als vroeger toen je zelf nog een kind was. We hebben met z’n tweetjes zitten kijken hoe we de brug lieten lopen, waar we voor hem de boerderij neer gingen zetten om het nog leuker te maken, boompjes toevoegen, tractors, dieren, noem maar op. We wilden voor Jonathan dat het hem uitdaagde om te gaan spelen en dat is echt gelukt! Hij was er echt onwijs blij mee!

Voor onszelf was het ook leuk om te zien hoe erg hij er van genoot. Hij liet de trein over de rails rijden, als iets omviel dan wilde hij direct dat het weer rechtop kwam te staan. De boerderij mocht een paar dagen niet van die plek weggehaald worden.

 

 

De track connectors zijn echt een ideale oplossing voor het speelgoed van je kinderen. Het combineert dus 2 soorten speelgoed: duplo en je houten treinbaan. Maar je kunt het met nog zoveel meer combineren. Maak gebruik van een autobaan en bouw het spoor als een brug hier over heen. Maak gebruik van je houten boerderij en creëer zo een stuk landbouwgrond. Maak een dorpje met je bouwblokken om de fantasie nog meer zijn vrije loop te laten gaan.

Jonathan is om en wij ook!

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *