Blogs

Het jaar 2022: geen goede voornemens, maar wensen

De afgelopen dagen gaat het online maar over 1 ding: wat zijn jouw goede voornemens? Hoe ga je zorgen dat je je aan die goede voornemens houdt? Nee, aan goede voornemens doen wij niet. Wij doen aan wensen.

Zoveel mensen met goede voornemens en als die niet lukt? Dan gaan ze bij de pakken neerzitten. Maar met een wens? Dan ga je nog meer wensen dat het je ooit zal lukken om die wens uit te laten komen.

Wij doen dus daarom aan wensen, wensen waarvan wij hopen dat ze in 2022 uit zullen mogen komen. Als dat niet gebeurt, dan is dat natuurlijk onwijs jammer – dat spreekt natuurlijk voor zich – maar lukt dat niet dit jaar dan nemen we die wens mee naar volgend jaar.

 

Wens 1

Onze eerste wens is eigenlijk heel duidelijk: we hopen in dit jaar weer zwanger te mogen worden. Misschien zelfs al dat kleine Hummeltje – letterlijk in ons geval – te mogen verwelkomen in dit jaar. Maar vooral hopen we dat dit dan een zwangerschap mag zijn waarin alles goed mag gaan: geen ziekenhuisopname, geen vroeggeboorte en zonder angst.

 

Wens 2

Onze tweede wens is dat we ons huis mogen gaan verbouwen. Veel dingen aan onze woning moet nog gedaan worden: onze vloer verzakt langzaamaan, we hebben nog enkel glas. Dus we hopen dat dit het jaar is dat we die 2 dingen in ieder geval aan mogen pakken. Zodat de vloer weer recht is en de stookkosten omlaag mogen gaan.

 

Wens 3

Onze laatste wens is meer op mij gericht. Ik ben sinds kort mijn eigen bedrijfje begonnen en ik hoop dat ik deze goed van de grond kan krijgen. Mijn doel is om verschillende soorten dingen te mogen maken wat past bij elke feestdag, je verjaardag, geboorte, aankondiging. Dit jaar staat voor mij in het teken van: voor elk ding wil ik iets gemaakt hebben. Natuurlijk hoop ik sowieso om geen verlies te maken, maar in dit eerste jaar hoop ik vooral veel vlieguren te mogen maken

 

 

Eén reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *