Samenwerkingen

Ons nieuwste Twistshake product + kortingscode

Onlangs deden we weer een nieuwe bestelling bij Twistshake. Voor degene die Twistshake nog niet kent: dit is een Zweeds merk met producten voor je kids waarmee ze het leven van ouders makkelijker maken. Laatst deelde ik al onze top 3 van dit merk, dit keer bestelden we een bundel, namelijk de bad bundel.
Deze bundel bestaat uit het badje, de rinser, het potje en het opstapje.

Deze bundel stond al een tijdje hoog op ons verlanglijstje! We hebben namelijk een erg kleine douche (lees 1,20 bij 1,50 met een ieniemienie nisje van 26 cm diep) en toch zetten we het badje regelmatig op de grond voor Jonathan. Dit vind hij heerlijk, even heerlijk badderen. We hadden zo’n badje van bébé-jou, je weet wel zo’n standaard badje wat op zo’n standaard staat. Die stond dan dus op de grond en dan had hij allemaal speelgoed erbij om heerlijk te kunnen spelen.

Voor Jonathan geen probleem, echter wel voor ons als we zelf willen douchen en dat bad een gigantische sta-in-de-weg is. Onder de wasbak zetten, bij het nisje, was nog een optie, maar regelmatig gleed het badje weer weg en stond dan weer in de weg. Nogmaals: met het badje op zich was niets mis mee, maar wel qua opbergen in onze douche. Ik was dus direct al verkocht van het idee van een badje dat je in kon klappen na gebruik.

Aangezien we ambassadeurs zijn van Twistshake ging ik natuurlijk eerst bij hun kijken en ja hoor! Daar hadden ze er een en na een tijdje hebben we hem dan toch besteld!

 

Het badje kwam ongeveer 1,5 week geleden binnen en we hebben hem dus een tijdje uit kunnen proberen. Ik kan alvast zeggen dat dit badje echt toegevoegd is aan onze favorieten!

Het badje komt binnen in – uiteraard – de ingeklapte staat, maar door de bundel in een gigantische doos. Leuk dus voor de kids om een hut van te maken! Het badje zelf zat nog extra in een doos, de rinser ook, maar het potje en opstapje waren in plastic gehuld.

Uiteraard kon ik het niet laten en heb ik het badje dus direct naar onze douche gebracht, ook om te zien wat het verschil was qua formaat met het oude badje. Het badje is eenvoudig uit te klappen door hem eerst op de pootjes te zetten en vervolgens duw je in het midden van het badje om dat deel uit te klappen. Aan de onderkant zitten 2 plekken waar het badje niet helemaal tot de vloer gaat, ideaal voor het waterafvoer. Dit is trouwens in het badje zelf niet te zien of te voelen, dus je kleine heeft hier totaal geen last van. De pootjes en de binnenkant van het badje hebben ook een anti-slip rubberen laag er op zitten, dit gaf mij extra vertrouwen dat het veilig was.

Bij een standaard badje heb je een vaste plek waar het hoofdje komt, bij dit badje niet aangezien het badje aan de bovenkant overal gelijk is. Wel zit er uiteraard aan 1 kant een stop om het badje leeg te laten lopen en die zit natuurlijk niet prettig dus de andere kant zou logisch zijn om het hoofdje neer te leggen. Ook iets wat anders is: bij een standaard badje zit vaak een inzet stuk van hetzelfde materiaal om je kindje op te leggen als ze nog erg klein zijn. Dit heeft Twistshake ook maar dan in de vorm van een kussen. Het kussentje is van een zachte en ademende stof – die ook nog eens heel snel droogt – die je met 3 haken vast maakt zodat het badje al vanaf de geboorte te gebruiken is.

 

Het grootste verschil is niet per se de inhoud: beide badjes zullen waarschijnlijk evenveel in kunnen qua liters. Alhoewel bébé-jou bij het badje adviseert om maximaal 14 liter in het badje te doen en bij Twistshake is dat 20 liter. Het grootste verschil zit hem in de breedte. In het oude badje kon Jonathan niet draaien en in het nieuwe badje wel. Het badje is dus voor hem veel prettiger in gebruik en dat is voor ons het belangrijkste!

Na gebruik open je de stop en loopt het water langzaamaan weg. Wij drogen het badje voor de zekerheid nog even na zodra hij leeg is en vervolgens klap je het badje dus weer in. Waar het oude badje een 80 bij 40 cm in beslag nam, neemt het nieuwe badje maar 20 cm in beslag en 80 cm in de hoogte. Vooral dit laatste maakt het voor ons makkelijker om te douchen als de kleine er niet bij is. Geen gedoe meer met het badje, maar gewoon in klappen en de ruimte is weer volledig vrij.

Wij zijn echt onwijs blij met de keuze om dit badje aan te schaffen, want voor ons is dit echt de juiste keuze geweest!  Ben je nieuwsgierig naar dit badje geworden? Op dit moment heeft Twistshake de Black Friday deals met tot 70% korting op alles op de website en nog eens 20% extra met onze code BBHUMMEL15

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *