Samenwerkingen

HEMA: year around birthday

Van HEMA kregen we een zoet pr pakket opgestuurd. Ze hebben namelijk een geweldige, heerlijke toevoeging gedaan aan het zoete assortiment, namelijk het “Year around birthday” collectie. Dit assortiment is er om het gehele jaar cadeau te geven, om je visite te trakteren of gewoon om jezelf te verwennen!

Op Instagram liet ik al zien wat er precies in zit, maar ik zal het hier uiteraard ook nog even opsommen.

  • Chocoladeletter met discocrisps;
  • Chocolade macarons: melk chocolade met frambozen smaak vulling en witte chocolade met passievrucht smaak vulling;
  • Chocolade macarons: melk chocolade met koffie/karamel smaak vulling en pure chocolade met brownie smaak vulling;
  • Kaarsjes bonbons met crèmevulling en fruitsmaak topping;
  • Tompouce bonbons van melkchocolade met vanille crèmevulling.

Afgelopen vrijdag gingen mijn man en ik deze gezamenlijk testen terwijl we samen naar ‘The Masked Singer’ keken. Er waren een paar die ik het liefst als eerste wilde proberen, namelijk de melkchocolade met koffie/karamel smaak vulling en de tompouce bonbons.

Alle zoetwaren van HEMA zijn van fairtrade chocolade, aangesloten bij de Rainforest Alliance, en kosten maximaal €4,50.

 

De macarons

Van de macarons was er 1 die ik niet zelf uit mocht proberen, namelijk de pure chocolade met brownie smaak vulling. Ik heb namelijk een cacao allergie: pure chocolade is direct een probleem en met melkchocolade kan ik het eten met mate. Deze macarons heeft mijn man dus geprobeerd en hij vond ze heerlijk! Wel is het zo dat je de brownie smaak volgens hem pas proeft als nasmaak omdat de chocolade de overhand neemt.

De melk chocolade met koffie smaak moest ik als eerste proeven, want ik ben echt gek op koffie, chocolade met koffie en ook de luxe hazelnoot-koffie vlaai van de HEMA. Naar mijn mening was deze echt heerlijk! Mijn man vond hem wat te heftig, maar het scheelt dan weer een aantal koppen koffie als je behoorlijk moe bent overdag.

 

Vervolgens komen we bij de zoete varianten: De melk chocolade met frambozen smaak en de witte chocolade met passievrucht smaak. Beide waren naar onze mening wel wat machtig, zoet, maar dat is dan weer een voordeel want zo doe je natuurlijk langer met al dat lekkers. Ondanks dat ze machtig waren, vond ik vooral die met melkchocolade erg lekker door de frambozen vlokken bovenop

 

De macarons komen in een doos met 10 stuks voor €4,- en zijn naar mijn mening in de verpakking het meest luxe als je ze cadeau gaat geven.

 

De bonbons

Van de bonbons wilde ik graag als eerste de tompouce bonbons testen. Ik was enorm nieuwsgierig of ze er alleen uit zouden zien als tompoucen of ook zo zouden smaken. Dat laatste bleek helas niet het geval, maar zo zien ze er dus wel uit! De bonbons hebben een stuk melkchocolade rondom en als je een hap neemt verschijnt de binnenkant. Die ziet er uit als een tompouce zonder de onderkant. Verder is dit wel 1 van mijn favorieten; ze zijn heerlijk, niet machtig en echt heerlijk zacht.

Deze worden verkocht in een doos van 9 stuks voor €4,50

 

De kaarsjes bonbons vind ik het leukst er uit zien in de doosjes. In de verpakking zit een vlammetje waardoor ze op kaarsjes lijken, verder lijkt de bonbon zelf er natuurlijk niet op. Deze bonbons hebben bovenop een laag van ongeveer een halve cm die een fruitsmaak heeft. We hebben helaas niet kunnen achterhalen welke soort fruit precies, maar we twijfelden tussen aardbei en framboos.

Deze worden verkocht in een doos van 10 stuks voor €4,50

 

De chocoladeletter

De chocolade letter zijn we natuurlijk allemaal bekend mee, maar HEMA heeft nieuwe varianten op de markt gebracht! De versie die wij kregen had discocrisps op de achterkant en is echt de perfecte aanvulling op de melkchocolade. Het maakt de chocoladeletter net een stukje specialer.
HEMA heeft inmiddels meerdere speciale chocoladeletters, waaronder ook een met brownie fudge op de achterkant en ook een witte chocoladeletter met red velvet.

De letters worden verkocht voor €3,- per stuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *