Samenwerkingen

Twistshake: 1 jaar ambassadeur + kortingscode

Op dit moment zijn we al 1 jaar ambassadeurs van Twistshake!
Dus ik dacht dat het wel weer eens tijd werd voor een blog met onze favoriete producten en waar Twistshake nou eigenlijk voor staat.

Twistshake is een Zweeds babymerk dat zich focust op het makkelijker maken van het leven voor ouders met hun innovatieve producten.
Hun eerste product was de anti-koliek fles en dit is een van de flessen waar wij helemaal gek op zijn.

Nu we een jaar dus al ambassadeurs zijn, hebben we uiteraard een aantal favoriete producten. Hieronder ga ik deze benoemen inclusief de foto’s plus hoe ze werken en waarom ze voor ons nou per se favoriet zijn. Helemaal onderaan vinden jullie onze kortingscode. Producten zijn gekoppeld aan de linkjes waar je ze kunt vinden op de website van Twistshake.

 

Nummer 1: De borden samen met de clickmat

Twistshake heeft 3 verschillende borden: een hoge kom en 2 lage borden. Van die lage borden is 1 een volledig leeg bord en de ander een verdeelbord. Super handig dus als je aardappels met groenten en vlees/vis/kip eet. Alles kan apart in een vakje.
De 3 verschillende borden hebben aan de onderkant een systeem waardoor je ze op het clickmat kan bevestigen. Deze mat zuigt zich vacuüm op de tafel of blad van de kinderstoel, vervolgens draai je het bord erop en het zit vast!
Veel kinderen trekken regelmatig het bord omhoog als ze klaar zijn of gewoon omdat ze dat willen, maar met dit systeem blijft het dus aan de tafel vastzitten.

Let wel op die kleine vingertjes, want ze pulken het matje graag los aan de uiteinden. Precies de plek waar je hem zelf natuurlijk ook weer los moet maken als alles in de vaatwasser moet of afgewassen moet worden. Want elk bordje, deksel en de clickmat kan gewoon in de vaatwasser. Ook in de magnetron trouwens.
Zodra ze weer schoon zijn, kun je ze allemaal opstapelen doordat op de deksel hetzelfde systeem zit als op de clickmat.

Ook handig is het bestek wat Twisthake ook verkoopt. Ook dit kan allemaal in de vaatwasser.

Wil jou zien hoeveel sterk die clickmat nou is? Op Instagram deelde ik hier een filmpje van.

 

Nummer 2: de kid cup tuitfles

Deze tuitfles krijgen wij heel aan het begin al toegestuurd. Bij het ontvangen waren wij zeer sceptisch, want elk andere fles die we gebruikt hadden bleef maar lekken. Hoe mooi hun beloftes ook waren met dat ze lekvrij waren, zodra je de fles op de kop hield begon het lekken al. Jonathan begon dat spelletje natuurlijk ook nog leuk te vinden, dus dat hielp ook niet echt mee. Daarom dus dat we enorm sceptisch waren.

De fles van Twistshake kwam binnen en uiteraard direct geprobeerd. Ik hield de fles op de kop en niks. Er kwam oprecht niets uit, wel als je er aan wil drinken maar niet als je hem op de kop houdt. Hoe vaak Jonathan hem ook op de grond gooit, er mee schud of wat dan ook; de fles lekt niet. Ook bij deze fles geldt weer dat alle onderdelen in de vaatwasser kunnen.

Denk je nou: dat kan toch? Op Instagram deelde ik een filmpje dat ik de fles op de kop houdt en er echt niets uitkomt.

 

Nummer 3: de wet wipe pouch

Dit zakje! Echt wat een uitkomst.

Oké, even uitleggen. Jonathan is inmiddels 2 jaar. Al 2 jaar lang zeulen we dus die luiertas mee van hot naar her. Je snapt hem wel: reservekleding, extra fles, voeding, luiers, verschoonmatje en uiteraard billendoekjes. Maar hoe vaak gebeurde het wel niet dat die doekjes droog waren.

Wij gebruiken altijd de doekjes van Zwitsal, die hebben een plakstrip aan de bovenkant zitten. Maar laten we eerlijk zijn, die plakstrip plakt na een aantal keer al niet meer.
Vervolgens een tijdje overgestapt naar die van de Lidl. Als je daar het grote pak kocht, zat daar een goede sluiting op. Maar na een tijdje ging die er uit. Dus weer over naar die plakstrip.

Online zoeken naar de oplossing. Een webwinkel verkocht zo’n goede plastic sluiting die je kunt herbruiken. Maar die is ook op basis van plaksel. Na een paar keer die dingen dus erop zetten, plakken ze ook niet meer. Het is hetzelfde plaksel als de plakstrip zelf.

En toen kwam opeens Twistshake met de wet wipe pouch. Hier doe je dus het zakje met billendoekjes in, zonder de plakstrip, en vervolgens maak je de zip lock sluiting aan de bovenkant dicht.
Het gat van het zakje met billendoekjes komt overeen met de opening van de wet wipe pouch en zodra je klaar bent met de doekjes, doe je de sluiting weer dicht.
Zodra de billendoekjes op zijn, open je de zip lock sluiting en haal je het lege zakje er uit en doe je er weer een nieuwe in.

Geen droge billendoekjes meer!

Ook handig is de afneembare band die er aan zit. Daarmee kan je hem namelijk aan de kinder- of wandelwagen hangen.

 

 

Kortingscode

Als je nou denkt, die producten wil ik ook eens proberen. Of je bent al fan van Twistshake en wilt je collectie aanvullen. Gebruik dan onze kortingscode: BBhummel15
Op de gehele website krijg je hiermee 15% extra korting bovenop de 50% die Twistshake zelf al geeft.

 

Eén reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *