Samenwerkingen

Samenwerking met Twistshake baby + kortingscode

Onlangs werden wij gevraagd of wij producten wilden testen van Twistshake baby!

Het idee was dat wij producten zouden gaan testen en daarna onze ervaring ermee op Instagram zouden zetten.
Nou hebben we al meerdere van dit soort voorstellen gehad, maar vanwege het feit dat het ging om producten voor Jonathan leek dit bedrijf een goede keuze om een samenwerking mee aan te gaan.
We kregen 2 knijpfruitzakjes opgestuurd en een rietjesbeker.

Het mooie van de knijpzakjes is dat ze herbruikbaar zijn, dus je niet meer van die kant en klare knijpzakjes hoeft te kopen. Ook zou je ze zo in de vaatwasser kunnen stoppen zodat ze goed schoon worden.
We waren iets sceptisch hierover, laten we gewoon daar eerlijk over zijn. Jonathan houdt van fruit maar wil er liever geen tijd voor maken. Plus, andere dingen dan zijn sapfles vindt hij over het algemeen niet heel erg interessant.
Tot onze verbazing vond hij het echt geweldig! Het was even oefenen de eerste keer, maar wel direct raak.

Na het fruitmoment heb ik het zakje dus gewoon in de vaatwasser gezet. Ik zelf koos ervoor om dit bewust op de bovenste korf te doen met de opening van het zakje over 2 haakjes heen. Dit gaf voor mij zelf het idee dat hij dan echt goed schoon kon worden. Nadat hij uit de vaatwasser kwam, was hij ook echt volledig schoon.
Inmiddels gebruiken we ze dagelijks en blijven ze goed schoon!

De rietjesbeker viel ons aan op dat er geen verzwaringselement aan het rietje zat, zoals we wel vaak gezien hadden bij andere rietjesbekers. Ditmaals weer sceptisch er over, want nogmaals Jonathan vindt veel andere dingen dan zijn sapfles niet heel interessant, maar ook erg bang voor het lekken wat we al gezien hadden bij andere rietjesbekers.
Onze ervaring met andere rietjesbekers is dat Jonathan de fles bijna verticaal gaat houden, zoals bij een sapfles met speen dat gewoon kan, en hij dan zeiknat werd van het drinken wat er in de rietjesbeker zat.

Toch maar gewoon eens geprobeerd. Sinds kort krijgt Jonathan geen kunstvoeding meer als ontbijt, maar een broodje. Zodra hij klaar is, krijgt hij altijd een sapfles gevuld met halfvolle melk. Ik heb ditmaal het melk gewoon maar eens in de rietjesbeker gedaan. Hij vond het nog wel wat gek, ook omdat het rietje groter was dan bij de andere rietjesbekers. Na even oefenen ging het goed!
Even later zie ik Jonathan de fles bijna verticaal houden, op dat moment denk ik al: “Daar gaat zijn schone shirt.” Maar tot mijn verbazing gebeurt er niets, behalve dan dat Jonathan gewoon door drinkt.

Nadat hij eerst klaar was en wilde gaan spelen, toch maar eens kijken. Ik heb de fles zelf nog eens op z’n kop gehouden maar serieus waar, de fles lekt gewoon niet!

 

Voor ons was dit onze eerste samenwerking, maar meteen een hele goede! Leuk contact met het bedrijf en ook nog eens onwijs goede producten!
Willen jullie nu ook producten van Twistshake baby? Op hun website, klik dan hier, heb je alle producten staan en met de code familiehummel krijg je 20% korting!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *